Categorii

Laborator Analize Medicale

 

 

 

Partener SYNEVO

 

Laboratorul are implementat standardul de control al calitatii SR ISO 15189-2013

     Departamentul de microbiologie ofera mai mult decat rezultatele seci ale unei uroculturi sau examen coproparazitologic. Prin folosirea unor metode rezervate de obicei laboratoarelor spitalicesti ori de cercetare, prin proiectarea unor programe/pachete complexe si flexibile ca si prin redactarea rezultatelor intr-un mod comprehensiv, laboratorul se pune la dispozitia pacientilor printr-o modalitate cordial si informativa.

Laboratorul nostru utilizeaza cele mai noi kituri de diagnosticare a germenilor patogeni intalniti in infectiile urinare, prelucreaza sputa dupa cele mai avansate metode, inclusiv pentru identificarea bacilului Koch si aplica teste extinse pentru decelarea susceptibilitatii la antibiotice a tuturor germenilor depistati.

Pentru estimarea starii de sanatate in momentul conceptiei va oferim un test TORCH imbunatatit si individualizat;

Programul "examen coprologic", care cuprinde un numar de sase pana la douasprezece teste diferite, poate indica cu mare precizie, dintr-o singura proba de materii fecale, un numar enorm de afectiuni digestive (si nu numai), de la diareea virala a nou-nascutului pana la suspiciunea de cancer incipient de intestin gros.

     Departamentul de Biochimie, Imunologie si Hematologie este dotat cu cele mai performante echipamente existente pe piata dintre care enumeram: Cobas Integra 400 plus, ELECSYS 2010, Sysmex etc., echipamente prin care putem realiza analize medicale cu o maxima acuratete intr-un timp record.

Toate rezultatele sunt, dupa caz, communicate si explicate pacientilor in cel mai inteligibil si amical mod.